NL
ENG

Sophistès biedt tentamentrainingen aan voor universitaire- en Hbo-studenten, in de vorm van groepscursussen. Sophistès streeft ernaar om tentamentrainingen van hoge kwaliteit aan te bieden. Dat doen wij door te werken met kleine groepen en deskundige docenten.

Docenten

De tentamentrainingen van Sophistès worden gegeven door excellente docenten, die zelf aan de opleiding studeren of kortgeleden zijn afgestudeerd. Zo bieden wij bijvoorbeeld docenten aan die cum laude zijn afgestudeerd op de universiteit en docenten die ervaring hebben opgedaan als leraar op een middelbare school. Zij blinken daardoor uit in het vakgebied en zorgen voor een optimale ondersteuning voor de studenten en scholieren. Door hun persoonlijke ervaring met de stof en met lesgeven, zijn de docenten bij uitstek geschikt om jou te helpen bij de voorbereidingen.

Lesmateriaal

De lessen worden altijd gegeven aan de hand van een samenvatting, om de theorie die nodig is voor jouw tentamen, op een duidelijke manier over te kunnen brengen. Deze samenvattingen zijn met zorg door de cursusdocenten gemaakt en bevatten alle relevante theorie, formules en stappenplannen. Hierdoor heb je een goed overzicht van alle benodigde kennis voor je tentamen.

Locatie

Om de cursussen toegankelijk te houden, vinden deze plaats op de universiteit. Gedetailleerde informatie wordt altijd bij de cursus geplaatst. Na het aanmelden voor een cursus word je toegevoegd aan een WhatsApp groep. In deze groep kun je vragen stellen aan de cursusdocent en zal je een herinnering krijgen waar en wanneer de cursus plaatsvindt.

COVID-19 update

Vanwege de pandemie zal sommige begeleiding nu online plaatsvinden via Zoom. Zoom is een van de toonaangevende apps voor videoconferenties, waarmee docenten virtueel kunnen communiceren met hun studenten. Met behulp van de screensharing en whiteboard-functie zal de tutor al het materiaal doornemen. De insteek is het meeste onderwijs op de universiteit te laten plaatsvinden. Per cursus zal op de productpagina worden aangegeven of dit het geval is.