FAQ

Worden er ook cursussen voor de herkansingen gegeven?

Ja, Sophistès biedt ook cursussen voor herkansers aan. Deze gaan op dezelfde manier als de cursussen die zijn gegeven voor het eerste tentamen.

Wat voor lesmateriaal is er bij de cursus inbegrepen?

De lessen worden altijd gegeven aan de hand van een samenvatting, om de theorie die nodig is voor jouw tentamen, op een duidelijke manier over te kunnen brengen. Deze samenvattingen zijn met zorg door de cursusdocenten gemaakt en bevatten de relevante theorie, formules en stappenplannen. Hierdoor heb je een goed overzicht van de benodigde kennis voor je tentamen.

Is het erg als ik een les mis van de cursus?

Dat is geen probleem. Houd er wel rekening mee dat de les nog steeds in rekening wordt gebracht. Ook is het vaak zo dat de student hierdoor een achterstand opbouwt. Zorg dus dat je de stof die je mist, inhaalt voordat de volgende les begint.

Kan ik mij inschrijven voor een cursus die al begonnen is?

Dat kan. Helaas mis je dan wel minimaal één les. Zie daarom de bovenstaande vraag.

Hoelang van te voren kan ik mij afmelden?

Om de voorbereiding van onze docenten niet te verstoren, kan men zich maximaal 7 dagen van te voren afmelden voor de cursus. Daarna is het niet meer mogelijk. Indien jij je wil afmelden binnen 7 dagen voor het begin van de cursus, is het mogelijk om jouw aanmelding door te geven aan een andere student. Geef van de persoon met wie je hebt geruild, de naam, het e-mailadress en het mobiele telefoonnummer door aan contact@sophistes.nl.

Waar kan ik een klacht indienen?

Je kunt een klacht indienen bij contact@sophistes.nl. Sophistès zal jouw klacht uiterst serieus nemen en deze zo goed mogelijk met jou afhandelen.